100% True Odesk Readiness Test 2013-2014 Answers Updated

15:07

oDesk New Readiness Test Questions & Answer

Search Engine Optimization or simply SEO is the process of getting traffic from free, organic, editorial or natural listings on the search engine. Search Engine Optimization is one of the key skills that is in demand in the oDesk job market. There is also a great freelancing marketplace (www.DesignerTab.com) where you can join to get freelance jobs.

Below are some of the latest sample questions and answers given at oDesk This is an effective advance test you should take for you to bid at the oDesk Job market. Below are list of questions and answers Please read be familiar with sample questions.
If you follow this oDeks Microsoft Excel test's answers and take part in this test, you can earn 100% of the test in the first place. The answers to all these questions is 100% true. 
Thank you for visit this site. Don't forget to give me a like or comment on Facebook.  কমেন্ট অথবা ফেসবুক লাইক দিতে ভুলবেন না

twitter facebook google plus linkedin rss feed email

01. Question: What happens when a contract ends?
Answer: e.   All of the above

02. Question: Which of the following are TRUE about the oDesk dispute process?
Answer: e.  All of the above

03. Question: Which of the following is FALSE about weekly limits on hourly contracts?
Answer: c. The weekly limit can be changed by the contractor

04. Question: Can I start my own agency on oDesk?
Answer: a.  Yes! You can create an agency and earn money by selling the services
of your agency contractors.

05. Question: Which of the following are TRUE about your oDesk Work Diary?
Answer: e.  All of the above
06. Question: Which of the following are required to qualify for guaranteed payment?
Answer: e. All of the above

07. Question: Which of the following actions are NOT allowed when applying to job postings?
Answer: e.  All of the above

08.Question: Which of the following are NOT permitted on oDesk?
Answer: e.  All of the above

09. Question: Which of the following is TRUE about fixed-price contracts?
Answer: b.  How much to pay and when to pay is at the employer’s discretion)

10. Question: Which of the following statements about oDesk fees is FALSE?
Answer: d.  The oDesk fee is $2/hour for hourly contracts

11. Question: The oDesk Team application Time Tracker records which of the following
Answer: e.  All of the above

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

We recommend you to subscribe us to get update from your email. EmoticonEmoticon